Intentieovereenkomst ontwikkeling duurzame woonwijk Noordeloos getekend

In samenwerking met grondeigenaar Rietveld en de Gemeente Molenlanden is Develop Inc. als gedelegeerd ontwikkelaar betrokken bij de transformatie van de bestaande bedrijfslocatie aan de Singel in Noordeloos naar duurzame woningbouw. Het plan bevindt zich momenteel in de onderzoeksfase.
De intentieovereenkomst tot deze samenwerking is afgelopen donderdag door de belanghebbende partijen ondertekend. Het realiseren van verschillende typen woningen, waarvan een groot deel woningen in de sociale (koop)sector, is één van de belangrijkste uitgangpunten van het plan. Het plan wordt ontwikkeld met behulp van Smart Concept, het succesvolle basissysteem voor nieuwbouwwoningen. 
Wethouder Arco Bikker van woonzaken: “Naast het belang van woningbouw voor de sociale sector, is dit de beste locatie in Noordeloos om woningen toe te voegen.” Grondeigenaar Wim Rietveld beaamt de woorden van Bikker: “Het is inderdaad een ideale plek om een nieuwe woonwijk te creëren met uitzicht op de molen en de polder.”
In het komende onderzoekstraject zullen ook de inwoners van Noordeloos worden betrokken. De wijze waarop is op dit moment echter nog niet bekend.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven