Aannemers met ontwikkelopgave

U kunt een stuk grond aankopen of krijgt de vraag van een investeerder om woningen te ontwikkelen. Maar u heeft het al druk genoeg met bouwen en daardoor geen capaciteit om zelf plannen op te pakken? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Met de slimme totaaloplossing Smart Concept realiseren wij samen met u energieneutrale nieuwbouwprojecten. Wij verzorgen voor u het hele ontwikkel-, ontwerp- en vergunningstraject. U kiest bij ons zelf het type woningen, de materialisatie, uitstraling en gewenste bouwmethodiek. Zo houdt u grip op het budget en de uitvoering. Wij doen de rest.

De unieke aanpak zorgt ervoor dat we samen snel en winstgevend nieuwbouwprojecten kunnen realiseren. Smart Concept is geschikt voor kleine projecten vanaf 6 woningen en voor grote(re) projecten met 50 woningen of meer. Ontdek meer over onze werkwijze.

Of het nu gaat om betaalbare woningen voor starters en doorstromers, levensloopbestendige woningen voor senioren, om ruime twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen. Voor al deze woonvormen hebben wij betaalbare basiswoningen ontwikkeld. U bepaalt hoe de woningen eruit komen te zien en welke materialen, bouwmethoden en installaties u wilt toepassen. Alle basiswoningen voldoen aan de wet- en regelgeving met betrekking tot BENG, NOM, MPG en Wkb.

Wij verzorgen het gehele ontwikkel-, ontwerp- en vergunningsproces op basis van uw wensen en ambities. Terwijl u grip houdt op uw budget, uitvoering en de uitstraling van uw project.

Planfase
 • Haalbaarheidsstudie van uw plannen: kosten- en batenanalyse;
 • Afstemmen van stichtingskostenbegroting;
 • Planontwikkeling: verkavelingsplan en woningontwerp;
 • Afstemming van de plannen met gemeente en omwonenden.
Ontwerpfase
 • Tekeningen en berekeningen voor vergunningen en uitvoering;
 • Aanvraag van vergunningen;
 • Opstellen van verkoopdocumentatie.
Bouwfase
 • Opstellen van productietekeningen, -berekeningen en hoeveelhedenstaten;
 • Wkb-ondersteuning;
 • Hulp bij inregelen van de installaties;
 • Afmelden van het energielabel.

Heeft u de mogelijkheid om een locatie te ontwikkelen met nieuwbouwwoningen en heeft u behoefte aan een eerste vrijblijvend advies? Vraag dan nu een gratis quickscan aan. Wij bekijken uw plannen en geven u kosteloos advies over de ontwikkelmogelijkheden.

“Develop Inc. ontwikkelt snel en accuraat. Zij weten wat nodig is om een plan als het mijne van de grond te krijgen en af te stemmen met de gemeente en omwonenden.”
Wim Rietveld, grondeigenaar en initiatiefnemer Park Rietveld
 
Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Smart Concept voor uw ontwikkelplannen? Download dan nu de gratis leaflet.

Smart Concept voor aannemers met ontwikkelopgave

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven