Betaalbaar wonen

Betaalbaar wonen is een van de grootste uitdagingen waar we in Nederland voor staan. Enerzijds hebben we te maken met hoge energielasten, waardoor huishoudens hun woonlasten lastig of zelfs niet meer kunnen betalen. Anderzijds is de vraag naar woningen groter dan het aanbod, wat leidt tot hoge huizenprijzen. Vooral jongeren, ouderen en doorstromers hebben moeite om een passende en betaalbare woning te vinden. Samen met gemeentes, corporaties en ontwikkelaars zetten wij ons in om betaalbaar wonen voor iedereen bereikbaar te maken en te houden!

Betaalbaarheid gaat verder dan een lage huur- of koopprijs. Betaalbaarheid wordt bereikt door processen slimmer en efficiënter in te richten, duurzame materiaal- en installatiekeuzes te maken en in te zetten op energieneutrale of energieleverende woningen. Kortom, als wij spreken over een betaalbare woning, dan hebben wij het over:

  • Sneller ontwikkel- en ontwerpproces;
  • Korter bouwproces;
    Optimale afstemming van isolatie en installaties;
  • Blijvend lage energielasten, nu en in de toekomst;
  • Beperkte onderhoudslasten;
  • Woningen die zijn afgestemd op de woonbehoefte en levensfase van de bewoners.

Als expert in duurzaamheid, energiezuinigheid en betaalbaar wonen, hebben wij slimme woningoplossingen ontwikkeld. Of het nu gaat om betaalbare woningen voor starters en doorstromers of om levensloopbestendige woningen voor senioren. Voor al deze woonvormen bieden wij slimme oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden van duurzaamheid en energiezuinigheid. De woningen die zijn ontwikkeld, ontworpen en gebouwd met Smart Concept kunnen zelfs opgeleverd worden met verzekerde energieprestatiegarantie! Hiermee hebben bewoners de zekerheid van blijvend lage maandlasten. Naast oplossingen voor grondgebonden nieuwbouwwoningen hebben wij ook Smart Concept voor appartementen.

De Smart Concept woningen kunnen vormgegeven worden in iedere gewenste architectonische stijl. Zo vormen ze een geheel met de wijk. Op de onderstaande afbeeldingen ziet u het ontwerp van de woningen in de energieneutrale nieuwbouwwijk Park Rietveld in Noordeloos.

Vrijstaande woningen 1 of 5 Starterswoningen 2 of 5 Levensloopbestendige woningen 3 of 5 Eengezinswoningen 4 of 5 Twee-onder-één-kapwoningen 5 of 5
 
Wij geven antwoord op de vraag naar betaalbare nieuwbouwwoningen

Download het interview met Arjan Suijkerbuijk, hoofd bedrijfsbureau van Slokker Bouwgroep in Breda. En ervaar hoe wij gezamenlijk antwoord geven op de vraag naar betaalbare nieuwbouwwoningen voor starters, senioren en doorstromers.

Neem dan direct contact met ons op en vul het contactformulier in. Of bekijk de oplossingen die wij bieden voor projectontwikkelaars, grondeigenaren, woningcorporaties, gemeentes en aannemers met een ontwikkelopgave.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven