Woningcorporaties

U wilt goed betaalbare en energieneutrale nieuwbouwwoningen realiseren voor de sociale huursector. Maar u ziet op tegen langdurige processen, budgetoverschrijdingen en onduidelijkheid over energie- en duurzaamheidsprestaties. Wij bieden de oplossing waar u naar zoekt!

Met de slimme totaaloplossing Smart Concept realiseren wij samen met u energieneutrale en betaalbare nieuwbouwwoningen mét energieprestatiegarantie. Van planvorming tot oplevering, wij ontzorgen u in het hele proces. U bepaalt zelf uw eisenpakket, het type woningen en de gewenste uitstraling. Wij zorgen voor de ontwikkeling, de vergunningsstukken en de bouw van uw woningen. Tegen de vooraf overeengekomen prijs, het beoogde kwaliteitsniveau én met prestatiegarantie.

De unieke aanpak zorgt ervoor dat we samen snel kunnen ontwikkelen, ontwerpen en bouwen binnen het beschikbare budget. Smart Concept is geschikt voor kleine projecten vanaf 6 woningen en voor grote(re) projecten met 50 woningen of meer. Ontdek meer over onze werkwijze.

Of het nu gaat om betaalbare huurwoningen voor starters, levensloopbestendige woningen voor ouderen (met zorgbehoefte) of om goede woningen voor gezinnen. Voor al deze woonvormen hebben wij basiswoningen ontwikkeld die we passend maken op uw wensen en ambities. De basiswoningen voldoen aan de eisen van WoonKeur en EPV. U bepaalt het type woningen, de uitstraling en de (prestatie)eisen. Wij zorgen voor de ontwikkeling en realisatie ervan. De woningen kunnen zelfs opgeleverd worden met verzekerde energieprestatiegarantie! Hiermee bent u verzekerd van de EPV en uw huurders van gegarandeerd lage energielasten.

Meer weten over Smart Concept? Lees dan snel verder.

 
Betaalbare sociale huurwoningen bouwen mét energieprestatiegarantie!

Benieuwd naar de mogelijkheden om betaalbare sociale huurwoningen te bouwen met energieprestatiegarantie? Download dan nu onze leaflet en ontdek hoe wij sneller, goedkoper en beter sociale huurwoningen realiseren.

Wij verzorgen het gehele ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces, afgestemd op uw eisen en wensen. Terwijl u grip houdt op het proces, het budget en de kwaliteit van uw woningen.

Planfase
 • Afstemmen van de basiswoningen op uw Programma van Eisen;
 • Concretiseren van de haalbaarheid van uw plannen: kosten- en batenanalyse;
 • Finetunen van uw stichtingskostenbegroting.
Ontwerpfase
 • Planontwikkeling: verkavelingsplan en woningontwerp;
 • Tekeningen en berekeningen voor vergunningen en realisatie (bouwkundig, bouwfysisch installaties en constructies);
 • Aanvraag van vergunningen.
Bouwfase
 • Opstellen van productietekeningen, -berekeningen en hoeveelhedenstaten;
 • Realisatie van de woningen door geselecteerde aannemer;
 • Directievoering;
 • Inregelen van de installaties en afmelden van het energielabel;
 • Afgeven van verzekerde energieprestatiegarantie (BENG, NOM, EPV).

Heeft u plannen om goed betaalbare en energieneutrale sociale huurwoningen te bouwen? En heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Vraag dan nu een gratis quickscan aan.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven