Industrie

Als producent of toeleverancier levert u een belangrijke bijdrage aan een klimaatneutrale samenleving en circulaire economie. Maar zijn uw producten geschikt voor circulaire woningbouw? Is uw organisatie klaar om oplossingen te bieden voor duurzaamheidsvraagstukken? En welke impact hebben uw producten op de energie- en milieuprestatie van gebouwen? 

Develop Inc. helpt u grip te krijgen op de uitdagingen die voortkomen uit wetten en regels voor een klimaatneutrale wereld.

Develop Inc. heeft al jarenlang een innige samenwerking met producenten en toeleveranciers van bouwmaterialen en installatietechnieken. Uit deze samenwerking zijn succesvolle productinnovaties en woningconcepten voortgekomen. Wij begrijpen de dynamiek, complexiteit en de veranderingen waar de industrie mee te maken heeft. Kortom: Wij spreken uw taal.

Wij helpen vooraanstaande producenten, toeleveranciers en brancheverenigingen met:

  • Strategische analyse van uw concurrentiepositie, kansen en bedreigingen;
  • Productontwikkeling: ondersteuning om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te optimaliseren;
  • Conceptontwikkeling: integrale concepten voor betaalbare, klimaatneutrale en circulaire woningbouw;
  • Trainingen, lezingen en workshops: kennisdeling over regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van energieprestatie, milieuprestatie, betaalbaarheid en woonbehoeftes;
  • Onderzoek en analyse: integrale prestatiebeoordeling van uw producten op betaalbaarheid, total cost of ownership, energiezuinigheid en duurzaamheid;
  • Whitepapers en kennisdocumenten;
  • Ontwikkelen van bouwdetails en doorrekenen van warmteverliezen.
Onze opdrachtgevers:

Wilt u grip houden op de toekomst en bent u op zoek naar een deskundige kennis- en samenwerkingspartner? Neem dan direct contact met ons op!

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven