Projectontwikkelaars

U heeft mooie plannen voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Maar u raakt gefrustreerd door stroperige processen, tegenstrijdige adviezen en onduidelijkheid over energieprestatie, installatiekeuzes en bouwkosten. Streeft u naar een soepel proces waardoor u sneller, goedkoper en beter nieuwbouwplannen ontwikkelt en bouwt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met behulp van de slimme totaaloplossing Smart Concept realiseren wij samen met u energieneutrale nieuwbouwprojecten. Van planvorming tot oplevering. Een partij die u helpt bij het concretiseren van uw plannen, vergunningsstukken opstelt en uw woningen bouwt met een geselecteerde aannemer. Tegen de vooraf overeengekomen prijs en de beoogde kwaliteit. Zo bundelen wij onze expertises van ontwikkeling, ontwerpen en bouwen. Waardoor u een optimaal rendement behaalt.

De unieke aanpak zorgt ervoor dat we snel en winstgevend kunnen ontwikkelen en bouwen. Smart Concept is geschikt voor kleine projecten vanaf 6 woningen en voor grote(re) projecten met 50 woningen of meer. Ontdek meer over onze werkwijze.

Of het nu gaat om betaalbare woningen voor starters en doorstromers, levensloopbestendige woningen voor senioren, om luxe twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen. Voor al deze woonvormen hebben wij slimme woningoplossingen ontwikkeld. Centraal hierbij staat het gemak van keuzevrijheid, goede kwaliteit en optimalisatie van uw investering. U bepaalt zelf hoe de woningen eruit komen te zien. Daarbij kiest u of de woning BENG, energieneutraal of NOM gaat worden. Wij zorgen voor de integratie van de woningen in het plan, voor de technische uitwerking en voor de uitvoering van de woningen door een geselecteerde aannemer. Het resultaat is een optimalisatie van uw investering, een korter ontwikkelproces en betaalbare nieuwbouwwoningen.

“Wij zijn altijd op zoek naar verbetering van woonbeleving, procesoptimalisatie en verduurzaming. Daarom hebben we voor samenwerking met Develop Inc. gekozen. Zij bieden de mogelijkheden om onze projecten te optimaliseren, omdat ze over de meeste uitdagingen al vooraf hebben nagedacht. Waarom zouden we iedere keer opnieuw het wiel moeten uitvinden? Dat doen ze in de auto-industrie toch ook niet?” 
Menno Faber, directeur De Maese Woningen

Wij ontzorgen u in het gehele proces en doen dat op basis van uw eisen en wensen. Terwijl u grip houdt op het proces, het rendement en de uitstraling van uw woningen.

Planfase
  • Ondersteuning bij optimalisatie van uw plannen: kosten- en batenanalyse;
  • Optimalisatie van verkavelingsplan en woningontwerp.
Ontwerpfase
  • Integratie van energie- en duurzaamheidsambities;
  • Tekeningen en berekeningen voor vergunningen (bouwkundig, bouwfysisch, installaties en constructies);
Bouwfase
  • Opstellen van productietekeningen, -berekeningen en hoeveelhedenstaten;
  • Woningrealisatie tegen vaste prijs met geselecteerde aannemer;
  • Directievoering;
  • Oplevercontrole: inregelen van de installaties en afmelden van het energielabel.

Bent u bezig met plannen voor energieneutrale nieuwbouw en wilt u weten hoe wij samen sneller, goedkoper en beter kunnen ontwikkelen, ontwerpen en bouwen? Neem dan direct contact met ons op!

 
Download leaflet ‘Uw kennispartner voor de realisatie van klimaatneutrale woonwijken’

Heeft u behoefte aan een betrouwbare kennis- en ontwikkelpartner voor de ontwikkeling van uw projecten? Download dan nu onze leaflet en ontdek welke waarde wij toevoegen voor uw projecten.

Smart Concept voor projectontwikkelaars

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven