Werken bij

Ons team bestaat uit gedreven specialisten op het gebied van bouwkunde en installatietechniek met de ambitie om de wereld om ons heen, voor de generaties na ons, veilig, schoon, prettig en leefbaar te houden. Daarnaast werken wij met een vaste pool van deskundigen op het gebied van bouwfysica, bouwtechniek, installatietechniek, marketing, risicomanagement en circulaire inkoop- en contractmanagement.

Openstaande vacatures

BIM-engineer (bouwkundig)

Jij brengt duurzame gebouwoplossingen tot leven! Jij zorgt ervoor dat de gekozen duurzame oplossingen voor iedereen duidelijk en overzichtelijk wordt en blijft. Je denkt mee aan oplossingen voor duurzame projecten om de ambities van onze klanten te verwezenlijken. Jij leert de nieuwste technieken toepassen in onze projecten waardoor je ook altijd voorop loopt en deze kennis kan delen. Wil jij duurzame conceptuele woningen vertalen naar echte projecten? Ben jij de persoon die zijn bouwtechnische kwaliteiten kan visualiseren? Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken wij jou!

Adviseur installatietechniek

Je adviseert onze klanten over het optimaliseren van de energieprestatie van concepten en gebouwen en daarmee ook over het verduurzamen van de gebouwde omgeving met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en wet- en regelgeving. Je denkt mee aan oplossingen voor duurzame projecten om de ambities van onze klanten te verwezenlijken. Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Kostenadviseur

Door jouw expertise weten we of een project past binnen de financiële kaders. Samen met onze collega’s reken jij aan onze duurzame projecten om de ambities van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven