Grondeigenaren

U beschikt over een stuk grond of terrein. En u overweegt om hierop nieuwbouwwoningen te bouwen. Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Met de slimme nieuwbouwoplossing Smart Concept realiseren wij samen met u energieneutrale woningen mét energieprestatiegarantie. Van beginstadium tot oplevering, wij verzorgen voor u het hele project. Terwijl u grip houdt op de zaken die voor u belangrijk zijn: het proces, de uitstraling van de woningen en het rendement.

De unieke aanpak zorgt ervoor dat we samen snel en winstgevend kunnen ontwikkelen en bouwen. Smart Concept is geschikt voor kleine projecten vanaf 6 woningen en voor grote(re) projecten met 50 woningen of meer. Ontdek meer over onze unieke werkwijze.

Een succesvol project start bij het vaststellen van uw ambities, eisen vanuit de gemeente en de lokale woningbehoefte. Of het nu gaat om betaalbare woningen voor starters en doorstromers, levensloopbestendige woningen voor senioren of om ruime twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen voor gezinnen. Voor al deze woonvormen hebben wij betaalbare en energieneutrale conceptwoningen. De woningen die u ontwikkelt, ontwerpt en bouwt met Smart Concept voldoen aan de hoogste standaarden van duurzaamheid en energiezuinigheid. Het is zelfs mogelijk om woningen te realiseren waarbij de toekomstige bewoners geen energierekening meer hebben!

“Develop Inc. ontwikkelt snel en accuraat. Zij weten wat nodig is om een plan als het mijne van de grond te krijgen en af te stemmen met de gemeente en omwonenden.”
Wim Rietveld, grondeigenaar en initiatiefnemer Park Rietveld

Wilt u meer weten over Park Rietveld? Lees dan snel verder op de projectpagina.


Park Rietveld in Noordeloos

In het Zuid-Hollandse Noordeloos transformeren wij, in opdracht van grondeigenaar Rietveld, zijn huidige bedrijventerrein naar een nieuwe woonwijk met 45 energieneutrale woningen. Benieuwd waarom Rietveld juist voor de samenwerking met ons heeft gekozen? Download dan nu het verhaal achter Park Rietveld.

Wij verzorgen het gehele ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces van uw nieuwe woonwijk. Terwijl u grip houdt op het proces, het rendement en de uitstraling van uw woningen.

Planfase
  • Haalbaarheidsstudie van uw plannen: kosten- en batenanalyse;
  • Planontwikkeling: verkavelingsplan en woningontwerp;
  • Afstemming van de plannen met gemeente en omwonenden.
Ontwerpfase
  • Tekeningen en berekeningen voor vergunningen en uitvoering;
  • Aanvraag van vergunningen;
  • Opstellen van verkoopdocumentatie.
Bouwfase
  • Realisatie van de woningen door geselecteerde aannemer, tegen een vastgestelde prijs;
  • Directievoering;
  • Oplevercontrole: inregelen van de installaties en afmelden van het energielabel.

Wilt u weten wat de ontwikkelmogelijkheden zijn op uw locatie? Vraag dan nu een gratis quickscan aan. U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een eerste advies van de mogelijkheden voor uw locatie.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven