Develop inc. presenteert renovatieopgave tijdens Buildsightdag 2020

Onze collega Jourdain Martens presenteerde tijdens de Buildsightdag 2020 de voorliggende renovatieopgave voor Nederland. De Buildsightdag is een jaarlijks terugkerend kennisevenement waar belangrijke thema’s voor de bouw-, vastgoedsector en toeleverende industrie worden belicht. Het thema van dit jaar was: ‘nog 10 jaar tot 2030’.

Renovatieopgave
Jourdain nam de negentig aanwezigen mee in de Nederlands, Europese en mondiale CO2-doelstellingen. Hij liet het aanwezige publiek zien wat de achtergronden zijn van de klimaatafspraken. Bovendien toonde hij de impact van de gebouwde omgeving op de CO2-uitstoot en nam hij het aanwezige publiek mee in de ontwikkelingen ten aanzien van de CO2-emissiereductie over de afgelopen decennia. Aansluitend presenteerde hij het door Develop inc. ontwikkelde RenoEasy concept. Dit concept is bedoeld om naoorlogse rijwoningen economisch optimaal te renoveren. Met RenoEasy kunnen woningen stapsgewijs of direct worden gerenoveerd naar energielabel B, A, aardgasloos of energieneutraal. Meer informatie over RenoEasy is te vinden in onze RenoEasy brochure.

Andere sprekers
Naast onze collega Jourdain Martens gaven ook Michael van Eekert (directeur Buildsight), Elphi Nelissen (hoogleraar Building Sustainability aan de Technische Universiteit Eindhoven), Jitske van Helden (projectmanager woningcorporatie Bo-Ex) en Pal de Vries (woningmarktexpert Kadaster) een lezing tijdens de Buildsightdag 2020.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar boven