Projectontwikkelaars

Om uw projecten succesvol te laten verlopen werken wij conceptmatig. Met ons nieuwbouwsysteem Smart Concept bouwt u sneller, beter en goedkoper, met behoud van keuzevrijheid. Smart Concept is een basissysteem voor de nieuwbouw van starterswoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. Centraal hierbij staan het gemak van keuzevrijheid, optimalisatie van uw investering én de zekerheid van een goed presterende woning. Smart Concept is daarmee dé oplossing om betere woningen te realiseren tegen lagere kosten.

Met Smart Concept bepaalt u zelf hoe de woningen eruit komen te zien. Daarbij kiest u of de woning BENG, energieneutraal of NOM gaat worden. Om u te helpen de juiste bouw- en installatietechnieken voor uw woningen te selecteren, hebben wij drie configuraties uitgewerkt: Basic, Advanced en Premium. Hiermee krijgt u altijd de woning die past bij uw ambities en budget. U heeft vooraf inzicht in de bouw- en installatiekosten en de prestaties van uw woning. Het resultaat is een optimalisatie van uw investering, een korter ontwikkelproces en zelfs het rendabel krijgen van projecten op lastige inbreidingslocaties.

Bij de integratie van Smart Concept in uw projecten kunnen wij u ondersteunen of volledig ontzorgen tijdens het ontwikkel-, ontwerp- en uitvoeringsproces. Zo bent u tijdens het hele traject verzekerd van beheersing van kwaliteit en risico’s en de bewaking van budgetten.

Naast de toepassing van Smart Concept kunnen wij desgewenst ook een eigen concept voor u maken, geheel op maat voor uw ontwikkelopgaven, doelstellingen en behoeften.

Zoekt u assistentie of volledige ontzorging voor uw vastgoedprojecten? Neem dan direct contact met ons op.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar top