Training, opleiding en lezingen

Het opdoen en bijhouden van uw technische kennis en vaardigheden is belangrijker dan ooit. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met de nieuwe BENG-eisen? Hoe realiseert u een gezonde en comfortabele woning die ook nog eens energieneutraal of NOM is? Hoe ontwerpt- en dimensioneert u een goede CV-installatie met een warmtepomp? Hoe ontwikkelt u bouwdetails met lage energieverliezen? Voor dit soort praktische vragen bieden wij standaard- of maatwerktrainingen, passend bij uw behoeften en het kennisniveau van uw medewerkers. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het trainen van professionals en in het geven van onderwijs op Hogescholen.

Wat doen uw concurrenten? Welke trends en ontwikkelingen zien we? Wat is de impact van nieuwe wet- en regelgeving op uw producten, organisatie, processen en strategie? Wat betekenen de nieuwe eisen voor energie en duurzaamheid voor uw bedrijf? Hoe brengt u overtuigend uw salesboodschap over? Met deze strategische vraagstukken helpen wij functionarissen op directie- en managementniveau in de bouw, vastgoed en industrie. Met onze technische kennis én achtergrond in verandermanagement en sales zijn wij als geen ander in staat om u te helpen grip te krijgen op uw toekomst.

Onze specialisten worden met regelmaat gevraagd voor inspirerende lezingen tijdens beurzen, seminars, bedrijfs- of netwerkbijeenkomsten. Wij nemen u graag mee in de trends en ontwikkelingen over duurzaamheid, energie, klimaat, circulariteit en vastgoedvraagstukken. Ook bieden wij inzicht in de impact en kansen van nieuwe wet- en regelgeving op uw bedrijf.

Heeft u ook behoefte aan een vakinhoudelijke opleiding, strategietraining of inspirerende lezing voor uw evenement? Neem dan direct contact met ons op.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar top