Plan- en projectontwikkeling

Met creativiteit naar realiteit.

Voor ontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties hebben we Smart Concept ontwikkeld. Dit is een basissysteem voor de nieuwbouw van starterswoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. Centraal hierbij staan het gemak van keuzevrijheid, optimalisatie van uw investering én de zekerheid van een goed presterende woning. Smart Concept is daarmee dé oplossing om betere woningen te realiseren tegen lagere kosten.

Met Smart Concept bepaalt u zelf hoe de woningen eruit komen te zien. Daarbij kiest u of de woning BENG, energieneutraal of NOM gaat worden. Om u te helpen de juiste bouw- en installatietechnieken voor uw woningen te selecteren, hebben wij drie configuraties uitgewerkt: Basic, Advanced en Premium. Hiermee krijgt u altijd de woning die past bij uw ambities en budget. U heeft vooraf inzicht in de bouw- en installatiekosten en de prestaties van uw woning. Het resultaat is een optimalisatie van uw investering, een korter ontwikkelproces en zelfs het rendabel krijgen van projecten op lastige inbreidingslocaties.

Wij kunnen u ondersteunen of volledig ontzorgen tijdens het ontwikkel-, ontwerp- en uitvoeringsproces. Zo bent u tijdens het hele traject verzekerd van beheersing van kwaliteit en risico’s en de bewaking van budgetten. Wat wij exact voor u kunnen betekenen bij het ontwikkelen van uw nieuwbouwplannen met Smart Concept leest u hier.

Park Rietveld in Noordeloos is ontwikkelt door Develop Inc., als gedelegeerd projectontwikkeling, in opdracht van investeerder en grondeigenaar Rietveld. Het plan is volledig ontwikkeld, ontwerpen en gerealiseerd op basis van onze Smart Concept basiswoningen. Meer weten kijk op de projectpagina van Park Rietveld of op de projectwebsite.

Voor efficiënte mutatie van naoorlogse rijwoningen hebben wij RenoEasy ontwikkeld. Een bewonersgerichte renovatieoplossing voor professionele vastgoedeigenaren. De modulaire oplossingen maken woningen stapsgewijs betaalbaar aardgasvrij. RenoEasy is erop gericht dat professionele vastgoedeigenaren op de economisch meest optimale wijze kunnen voldoen aan klimaatakkoorden en convenanten. Bij het ontwikkelen van de verduurzamingsaanpak is gekeken naar de bestaande woningvoorraad van professionele vastgoedeigenaren. Daar zijn verduurzamingsoplossingen voor ontwikkeld waarmee bouw- en installatiebedrijven de economisch meest optimale maatregelen kunnen doorvoeren.

Doordat wij de renovatiewerkzaamheden zoveel mogelijk van binnenuit uitvoeren beperken wij de doorlooptijd. Tijdens de renovatie kan de bewoner in zijn eigen huis blijven. Hiermee minimaliseren wij de overlast voor bewoner en omwonenden. Na renovatie zijn de woningen niet alleen energiezuinig en comfortabel, maar ook gezond. Dit komt doordat wij vocht- en schimmelproblemen oplossen en iedere ruimte goed ventileren met behulp van slimme decentrale ventilatieoplossingen. Bewoners krijgen hierdoor de zekerheid van een lage energierekening en een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Wilt u weten hoe wij u concreet kunnen helpen bij het economisch optimaal renoveren van uw bestaande woningen? Klik dan hier.

Ook voor de nieuwbouw, renovatie en transformatie van gestapelde woningbouw (appartementen), kantoren, scholen, opslagloodsen en andere vastgoedobjecten kunnen wij u helpen met conceptmatige plan- en projectontwikkeling.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar top