Conceptontwikkeling

Wij zien dat de bouwsector druk bezig is met de ontwikkeling van energiezuinige (woon)concepten, (pilot)projecten en nieuwe of verbeterde producten en materialen. Helaas constateren wij ook dat veel producenten en toeleveranciers, alsmede aannemers, ontwikkelaars, corporaties en andere marktpartijen solistisch acteren bij hun innovaties en productverbeteringen. Zij hebben onvoldoende integrale productontwikkeling, productafstemming en communicatie. Dit leidt in de praktijk tot tegenvallende resultaten en hogere kosten dan verwacht.

Als ervaren conceptontwikkelaar weten wij dat concepten alleen succesvol zijn als ze leiden tot werkende oplossingen die betaalbaar zijn en aansluiten bij de behoeftes vanuit uw afnemers. Hierin zitten niet alleen technische, organisatorische en praktische afwegingen, maar ook sociale en financiële uitdagingen. Door integraal naar deze aspecten te kijken, ontwikkelen wij oplossingen die echt werken. Dat moet ook wel, want wij ontwikkelen niet alleen, maar brengen de concepten desgewenst ook zelf naar de markt. Zo weten wij als geen ander dat een integrale aanpak is vereist om creatieve concepten om te zetten in succesvolle projecten.

Neem bijvoorbeeld RenoEasyHouse Energy Optimum (HEO) en Smart Concept. Deze concepten zorgen ervoor dat u betaalbare nieuwbouwwoningen kunt realiseren of bestaande woningen economisch optimaal kunt renoveren. Het resultaat is toekomstbestendig woningvastgoed met een lage energierekening, een gezond en comfortabel binnenklimaat en lage maandlasten.

Wilt u ook beschikken over concepten die aansluiten bij uw ambities, toekomstvisie en de behoefte van uw klanten? Neem dan direct contact met ons op.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar top