Business Development

Wij zien dat de bouw-, vastgoed- en installatiesector innoveren om in te spelen op veranderende vragen, wetten en regels. Wij zien tegelijkertijd dat veel partijen moeite hebben om de balans te vinden in duurzaamheid, energiezuinigheid, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid. De specialisten van Develop Inc. hebben kennis van wet- en regelgeving en een achtergrond in bouwtechniek, bouwfysica, bouwkosten, installatietechniek en verandermanagement.

Hierdoor denken wij integraal en vertalen wij trends, techniek en klantbehoeften naar duurzame en realiseerbare oplossingen. Develop Inc. kijkt verder dan de gebaande paden. Denkt outside the box. Maakt ideeën tastbaar waar anderen denken dat het niet mogelijk is. Wij zoeken daarbij het optimum tussen techniek, proces, financiën en klantbehoefte. Én projecteren het resultaat op de levenscyclus van een gebouw.

Zo helpen wij onder andere toonaangevende producenten en toeleveranciers om hun bestaande producten en processen te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Toegepast op de veranderde klantvraag en wet- en regelgeving. Niet voor niets vertrouwen grote ondernemingen als ATAG Verwarming, Kingspan Insulation, Trespa en Ubbink op de kracht van Develop Inc. voor hun Business Development.

Wilt u ook langetermijnwaarde creëren voor u eigen onderneming en voor uw huidige en toekomstige klanten? Neem dan direct contact met ons op.

Naar haalbare en betaalbare starterswoningen

 

Download whitepaper

Scroll naar top